3.5 Audio Adapteris, Usb Bevielis Siųstuvas, Bt Garso Siųstuvas Dopts Pažangi Belaidžio Ryšio Modulis, Puiki Garso 1 Vnt

€5.99 €4.55

Žymos: dayton, desktop hub, automobilių garso paskirstymo, garso automobilį, usb šakotuvą už standųjį diską, valdybos audi paskirstymo, 12v 3s bms, automobilio mp3 grotuvas, garso valdyba, garso cabl.

SKU : w82688 Kategorija:lizdo
Dalintis:
Aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Weigav

Savybės:

BT Garso Siųstuvas:Gali būti prijungtas prie garso prietaisų (pvz., MP3, MP4, TV ir PC, ir pan.) be "Bluetooth" funkcija, jie paversti BT-tie, kurie leido, ir padaryti jį dirbti su " BT " -leido Ausinės ir Garsiakalbis.

Powered By USB:Su USB jungties, galite prijungti ir leisti " šis siųstuvas lengvai ir jokios kitos programinės įrangos tvarkyklės, powered by USB, taip pat ne kartą yra ribotas.

Puiki Garso Efektas:Priima Pažangias "Bluetooth" Modulis, kuris leidžia gauti aukštos kokybės garso efektas su A2DP.Jūs galite mėgautis muzika, žiūrėti filmus ir žaisti žaidimus, netrukdant kitiems.

Mini ir Nešiojamieji:Subtilus ir high-end blizgus išvaizdą dizainas, mini ir lengvas, labai lengva atlikti ir saugojimas.

Aprašymas:

Belaidžio 4.0 technologija užtikrina perduoti stiprus signalas, aukštos kokybės ir didelio greičio.Perdavimo atstumas yra iki 10m / 33ft, nemokamai mėgautis belaidžiu muzikos.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda

"Bluetooth" Versija: 4.0

Perdavimo Atstumas: iki 10m (ne kliūtis)

Pakuotė:

1 x "Bluetooth" Siųstuvas

1 x 3.5 mm Audio Kabelis

1 x RCA Kabelis

1 x Vartotojo Instrukcija Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

1 2 3 4 5

Atsiliepimai