Automobilio Salono Atmosfera, Šviesos RGB LED Šviesos Juostelės Su USB Belaidžio Nuotolinio&APP Muzikos Valdymo Automobilių Automobilių Dekoratyvinės Lempos

€24.71 €19.52

Žymos: angel pagalvė, top y2k, 8ft led lempa, usb led luci, creadvent led, led rgb, led usb, lempa led, led, durys led logo.

SKU : w56049 Kategorija:Automobilių Žibintai
Dalintis:
Aprašymas

  • spalva: RGB
  • Valdymo režimas: Nuotolinio&APP
  • Elemento Tipas: Atmosfera Lempos
  • Prekės Pavadinimas: kristen
  • Funkcijos 2: Automobilių atmosfera šviesos
  • Funkcijos 1: Automobilių Šviesos
  • Savybės 4: Automobilių Dekoratyvinės Lempos
  • Funkcijos 3: automobilio salono šviesos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcijos 5: Automobilio LED Šviesos

Automobilio Salono Atmosfera, Šviesos RGB LED Šviesos Juostelės Su USB Belaidžio Nuotolinio&APP Muzikos Valdymo Automobilių Automobilių Dekoratyvinės Lempos

Pagerinti elektros tiekimo sistema : Skirtingai nuo tradicinių energijos tiekimo, mes imtis projektavimo ir suvirinimo metodą, kuris apjungia duomenų valdytojo ir energijos tiekimo išvengti dažno prijungti prie kompiuterio ir prijungti, kuris gali sukelti žalą įvesties maitinimo.

Lanksti ir lengva suprasti naudojimas : Mes teikiame daugiau patogus ir madingi taikymo kontroliuoti šviesos.Atidarykite programą ir automatiškai prisijungti prie mėgautis pokyčiai, dėl spalvų, ryškumo, pritaikymas, ir muzikos režimą.Gerą suderinamumą, pagerinti vartotojų patirtį ir prekės ženklo reputaciją.

Specialių nuotolinio valdymo pulto dizainas : Priimti naujų išvaizdą dizainas, visa tai geriau ir įvairių. 24 mygtukų, spalvos, garso kontrolės režimą, įjungti, visi kontrolės.Be prašymo ir mygtuką, kontrolės, taip pat galite naudoti nuotolinio valdymo pultu valdyti funkcijas, jūs norite, įvairių spalvų ir įvairus, suteikiant jums geriausią patirtį.

Specialių muzikos režimas : Built-in didelio jautrumo mikrofonas, šviesos ir spalvų automatiškai nustatyti aplinkos triukšmo, ir tada šviesa pakeis spalvą pagal muzikos ritmą, padidinti atmosfera ir saugumas vairuojant dieną, ir naktį.

Pagerino du-line dizainas : priimti dizaino principas vienas iš dviejų, du 1.3 m + dvi 1.8 m diržai, ilgesnės linijos yra lengva įdiegti geriau, tinka visi modeliai, dviejų eilučių prisijungti keturių šviesos juostos, Tai yra lengviau įdiegti ir slėpti, išlaikyti jūsų automobilis švarus ir tvarkingas.

Keli spalvų variantai : Įrengtas su RGB automobilio LED juostelės, daugiau nei 16 milijonų spalvų ir įvairių tonai yra prieinami, ir jūs galite sukurti savo unikalų spalvų, kaip puikiai papildyti, atnaujinti jūsų automobilis.

Saugus naudoti : darbinė įtampa automobilio LED šviesos juosta yra 5V-12V, varomas automobilio įkroviklio, ir valdymo blokas turi trumpojo jungimo ir saugojimo funkcijas.Aplinkos apsaugos, saugos, labai mažai šilumos, užtikrinti vaikų saugumą.

Parašyti atsiliepimą

1 2 3 4 5

Atsiliepimai
  • M Basaran70  — 

    high quality and its perfect control

  • Rogerjperry  — 

    The product was me never delivered. After my second request answered the seller not more.